Herman Brood’s Wild Romance komt met een uniek eerbetoon aan de legendarische albums SHPRISTZ en CHA-CHA naar Het Bolwerk!

Voor de pauze toveren we de Noorderkerkzaal om tot een Herman Brood-waardige nachtclubsetting. Een scala van artiesten gaat daar semi-akoestisch optreden. Op het podium staan onder andere The Magic Nightcats; kippenvel hoe zij de Brood-nummers spelen en zingen!

Ook zien en horen we een zeer jonge Herman, want Mike & the Moans gaan terug naar voor 1975. Toen moest Herman zijn brood verdienen met covers van bijvoorbeeld Elvis, Little Richard en Fats Domino. Als klap op de vuurpijl komt Marcel B. (inderdaad, de zoon van) erbij in de Noorderkerkzaal!

Op het grote film scherm achter de artiesten zie je nog nooit vertoonde videobeelden uit 1977 tot 2000. Daarbij is ook Hermans lieve moeder te zien, die bezorgde uitspraken over hem doet. Of het niet beter is om ergens een vaste baan te nemen in plaats van rockmuziek te maken? Zeer ontroerend!

Na de pauze verplaatsen wij ons naar het Bolwerk-podium waar Herman Brood’s Wild Romance alle bekende hits van 1977 tot 2000 laat horen. Never be Clever, Champagne & Wine, Still Believe en natuurlijk ook Saturday Night. De originele bandleden zijn van de partij, zoals co-piloten Dany Lademacher en David Hollestelle. Hun guitar battles zullen ongetwijfeld voor een spetterend vuurwerk zorgen.

 “Nederlands eigen rock ‘n’ roll legendes en misschien wel één van meest iconische begeleidingsbands die ooit heeft bestaan. De show die de mannen vervolgens opvoeren zit vol met de rauwe rock ‘n’ roll-klassiekers van Brood en zijn Wild Romance. Soms kijk je bij dit soort hommage shows naar vergane glorie, maar het optreden van Wild Romance is puur en energiek. Met Danny Lademacher als muzikale duwboot.” – 3voor12

Kortom, een zeer authentiek Herman Brood-eerbetoon om niet te missen!