Kom gezellig kijken en luisteren naar de aanstormende bands van Kunstencentrum Atrium! Met ditmaal op het programma:

Old Izer (foto)
Vanavond voor het eerst op de planken! Old Izer is een band ontstaan uit het On the Road to Rock-project van Akte2. Musici op leeftijd werden hierbij samengebracht om te proeven van de rock ’n roll-lifestyle. Of om te beleven hoe het ook alweer smaakte…

No Mercy
Een leuke frisse popband uit Sneek. No Mercy speelt covers in allerlei stijlen, van modern tot dance classics. Vanavond staat bij hen een oude bekende op het podium: Nynke Gijssen neemt de leadzang voor haar rekening.

In Control
Deze zeskoppige band speelt gevarieerd pop- en rockrepertoire. Ze spelen songs van onder meer John Mayer, Eagles en The Police. Naast optredens in Heerenveen en omstreken hebben ze ook op Heechspanning een optreden verzorgt en zijn ze al eerder te gast geweest op een Atrium Talent Night.

No Rules
Deze jonge band heeft zeer uiteenlopende popsongs op de speellijst. Zangeres Esmee wordt vergezeld door vier enthousiaste medemuzikanten. Hun muzikale reis neemt je mee via de Counting Crows en Krystl tot aan Bob Marley. Kortom, voor een ieder wat wils!

Late Date
De nieuwste band van Kunstencentrum Atrium! Maar let wel, de leden hebben hun sporen in de muziek al lang verdiend. Ze zijn tot nu toe enkele repetities samen geweest, maar vinden het toch leuk om nu al een klein optreden te geven. Goeie oude dance classics staan vooralsnog op het repertoire.

Atrium Talent Nights
Wekelijks zijn ongeveer 30 te gekke bandjes druk aan het repeteren in het kunstencentrum. Maar uiteraard willen ze het liefst spelen voor publiek. Je komt ze dan ook overal tegen, zoals bij festivals als Ut Sneek, Heechspanning en VERS! Of bij de jaarlijkse Atrium BandContest in Koudum. Ook doen ze mee aan de Atrium Talent Nights, die nu al een aantal jaar bij Poppodium Bolwerk worden georganiseerd. Een mooie kans om podiumervaring op te doen en, voor de gevorderde bands, om een nieuwe setlist uit te proberen.