za
21
okt
2017
THE MCCARTNEY YEARS (CAN)

Zaal open: 21:00 uur

Genre: PopPrijs: € 17,50 VVK // € 20,- ZAALTicket kopenTicket kopen

The McCartney Years is niet zomaar een tribute show! Het betreft de ultieme live-ervaring. Precies zoals Sir Paul in de zeventiger jaren klonk. En nu voor het eerst in Nederland!

De Canadese muziekproductie The McCartney Years vormt een eerbetoon aan de muziek van Paul McCartney en omvat de meest succesvolle periode uit zijn loopbaan.

Van The Beatlers tot de hoogtijdagen van The Wings. Van 'Yesterday', 'Lady Madonna', 'Hey Jude', 'Get Back', 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band' en 'The Long and Winding Road' tot 'Band of the Run', 'Live and let Die' en 'Listen to what the Man said'.

Tijdens het twee uur durende optreden wordt gebruik gemaakt van veel in het tijdsbeeld passende instrumenten. Bijvoorbeeld de iconische Hofner-basgitaar die Paul McCartney ten tijde van The Beatles bespeelde, de Wings-bas uit de jaren zeventig en de Rhodes-piano uit 1976.

Onlangs heeft Ringo Starr een show in Canada bezocht. Onder de indruk zocht de Beatles-drummer de bandleden op in de kleedkamer om ze te complimenteren.Koop tickets Prijs: € 17,50 VVK // € 20,- ZAAL EUR
Pop


Nieuwsbrief

Zoek op genre