zo
11
jun
2017
THE ESKIES (IER)

Zaal open: 15:00 uur

Genre: FolkPrijs: € 5,- VVK // € 8,- ZAALTicket kopenTicket kopen

Ze noemen hun muziek zelf ‘Gentlemen's Gypsy Folk’. The Eskies zijn dan ook muzikale globetrotters, die meanderen van een zilte wals naar een Italiaanse tarantella, van een begrafenismars met koperblazers tot stampende klezmer. Veelvraten dus, die aan de donkere kant van het bestaan altijd wel een plek vinden waar je kunt dansen en weten hoe je in iets melodramatisch altijd wel een lach kunt zien.

De zweterige concerten van deze Ieren zijn altijd een spektakel dat al allerlei concertzalen en kroegen in Europa op zijn kop heeft gezet. En niet alleen dat, ze stonden ook al op het legendarische Glastonbury Festival en afgelopen januari op Eurosonic. Hun debuutalbum 'After The Sherry Went Round', dat in augustus uitkwam, is een collectie songs die ze de afgelopen vier jaar maakten. De plaat staat vol met aanstekelijke songs met duistere verhalen over verraad, wraak, angst en minachting, die worden gebracht op een gigantische snelheid en met daverende energie.

Dus wees erbij om deze ruige fanfare van folk, swamp blues, en zigeneurmuziek, die volop lol combineert met aanstekelijke melodieën, mee te maken op zondagmiddag 11 juni!
Koop tickets Prijs: € 5,- VVK // € 8,- ZAAL USD
Folk


Nieuwsbrief

Zoek op genre