za
23
dec
2017
THE CHARM THE FURY

Zaal open: 21:00 uur

Genre: MetalPrijs: € 9 VVK // € 12 ZAALTicket kopenTicket kopen

The Charm The Fury, hét Amsterdamse begrip in de internationale metalscene, is terug! Sinds maart heeft de band een nieuw album uit: hard, strak en catchy as hell. En omdat we in Het Bolwerk best wel van een moppie metal houden hebben we deze fantastische band geboekt op zaterdag 23 december. Beter kan je kerstvakantie niet beginnen!

De band staat bekend om brute, meeslepende gitaarriffs en een charmante frontvrouw, die ook op de nieuwe tracks eens te meer duidelijk maakt dat vrouwen en metal een uitstekende combinatie zijn. Haar zang gaat van melodisch en intiem naar schreeuwen vanuit het diepst van de ziel. De muziek is hard, duister, veelzijdig en overweldigend. Op festivals als Lowlands, Graspop Metal Meeting, FortaRock, Download Festival en Groezrock maakte The Charm The Fury al indruk. Naast deze imponerende lijst festivals is de band ook support geweest voor rockgrootheden als KoRn, Papa Roach, Marilyn Manson en Slipknot.

The Charm The Fury tekende onlangs bij ’s werelds grootste rocklabel Nuclear Blast en kwam dit voorjaar met een langspeler waarvoor ze een nieuwe sound hebben ontwikkeld, die rockliefhebbers over gehele linie zal aanspreken. Met invloeden als Pantera, Korn en Slipknot is de band een andere richting ingeslagen waarbij stadionmeezingers moeiteloos ondersteund worden door de meedogenloze gitaarsound waar de band al jaren furore mee maakt.

Dit is niet voor niets een van de beste Nederlandse metalacts. Dus mis het niet als ze in Sneek komen spelen! Tickets zijn nu te koop.Koop tickets Prijs: € 9 VVK // € 12 ZAAL EUR
Metal


Nieuwsbrief

Zoek op genre