vr
16
jun
2017
THE BOXER REBELLION (UK)

Zaal open: 20:00 uur

Genre: RockPrijs: € 20 VVK // € 23 ZAALTicket kopenTicket kopen

Voorverkoop start op vrijdag 24 maart om 10 uur!

Wat een fantastische act hebben we geboekt! The Boxer Rebellion uit Londen wisten de afgelopen jaren veel indruk te maken op de grote festivals, zoals Lowlands en Pinkpop, en ze waren headliner op Welcome to the Village. Dus dat ze op vrijdag 16 juni in een intieme zaal als Het Bolwerk te zien zijn mag zeker bijzonder worden genoemd!

Het concert bij ons wordt een opwarmertje voor hun optreden op Best Kept Secret de volgende dag. Ze laten daarom bij ons zeker de songs van hun laatste album ‘Ocean by Ocean’ horen. Dit is alweer het vijfde album van de band die onderhand al 15 jaar bestaat. The Boxer Rebellion is namelijk hét voorbeeld van een band met een lange adem. Met hun do-it-yourself instelling wisten ze hun eerste albums te maken en voorprogramma’s te doen voor acts als Editors en Lenny Kravitz, om uiteindelijk in 2011 internationaal door te breken bij het grote publiek met hun album ‘The Cold Still’.

De band is een eigenzinnig kwartet, met een Amerikaanse zanger die een grote liefde heeft voor Britse rock en Britpop. Die invloeden zijn zeker te vinden in de muziek van The Boxer Rebellion, maar de sound heeft ook veel weg van bands als Elbow, The National en soms zelf het bombastische van Sigur Rós en Radiohead ten tijde van The Bends. The Boxer Rebellion is een sterke live band die garant staat voor een dynamische indierockavond. In de setting van Het Bolwerk wordt dat vast fantastisch, dus wees daar op 16 juni bij!Koop tickets Prijs: € 20 VVK // € 23 ZAAL USD
Rock


Nieuwsbrief

Zoek op genre