zo
23
apr
2017
SNAKE RANCH rockabilly festival

Zaal open: 15:00 uur

Genre: Americana/Roots/CountryPrijs: € 9 VVK // € 12,50 ZAALTicket kopenTicket kopen

We zijn alweer toe aan het derde rockabillyfestival 'SnakeRanch' op de zondagmiddag. Net als tijdens de twee eerdere edities kun je op 23 april rekenen op een gevarieerd programma voor alle liefhebbers van hillbilly, Rock ’n Roll en 50’s style. Naast optredens van de bands The Velvedettes, Gold Diggin Papa en de lekkere plaatjes van dj Thunder Bee kun je namelijk ook terecht voor een old fashioned haircut door Bigsby Rockin’ Barber, en er is speciale merchandise en lekker eten!

Eind 2012 kwamen beste vriendinnen Rosie (zanger) en Sue (drums) op het idee om een band te beginnen die hun favoriete muziek zou spelen. Met de toevoeging van Eddy Poppes (Double bass) en Dusty Ciggaar (Gitaar) waren The Velvedettes een feit. Ze spelen een mix van Rockabilly en Rock ‘n Roll uit de vroege 60's.

Het Rock & Roll trio Gold Diggin’ Papa bestaat sinds 2000, komt uit Stadskanaal en speelt Rock & Roll classic style. Sinds 2013 zingt Everhard mee en zijn de Gold Diggin' Papa's met z'n vieren. Deze band laat zich prima in een hokje stoppen. Het hokje rootsmuziek. Rockabilly met invloeden van blues, surf en country. Everhard zingt en speelt gitaar. Robert, Hero en Fred spelen respectievelijk gitaar, drums en contrabas, maar zingen ook. Oude tijden herleven bij de muziek van Gold Diggin’ Papa.

Tickets kosten € 9,- in de voorverkoop (€ 12,50 aan de deur) en kids onder de 12 mogen gratis naar binnen (met een volwassene).

Nieuwsbrief

Zoek op genre