za
30
sep
2017
RUBEN HOEKE 25 YEARS ON TOUR + support

Zaal open: 21:00 uur

Genre: Blues Prijs: € 10 VVK // € 13 ZAALTicket kopenTicket kopen

Gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten dat de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland en speelde hij op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao. Dit jaar is hij dus 25 jaar aan het touren en dat is reden voor...een speciale tour!

Door de jaren heen speelde hij met tientallen nationale- en internationale muzikanten en in bands als Skelter, JURA, Kenneth Harder, Roberto Jacketti & the Scooters en Thé Lau & Band. Recent ging hij nog op pad als sessiemuzikant van Beth Hart en Jan Akkerman. In 2016 verscheen nog zijn album Sonic Revolver dat alom met veel lof werd ontvangen.

Diverse media omschrijven Ruben als een ‘stergitarist van wereldklasse' en 'een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen.’ Met zeer lovende recensies op zak trekt de RHB in 2017 en 2018 weer ten strijde met ‘Een grote mix van vette Rock, Soul, Pop, zompige Boogie en stampende Rhythm & Blues!’ Hij speelde vorig jaar nog in Het Bolwerk en wie daar bij was weet dat Hoeke een geweldige muzikant is, die garant staat voor een fantastische show!Koop tickets Prijs: € 10 VVK // € 13 ZAAL EUR
Blues


Nieuwsbrief

Zoek op genre