Tickets van de actie 5 jaar Cultuur Kwartier Sneek vind je hier

Kom proosten op het nieuwe jaar in Het Bolwerk! Op 31 december 2016-1 januari 2017 was het een groot feest en dit jaar doen we het opnieuw. Met: Bounty Hunters ft. Johannes Rypma, Frerik de Swetser en FeestDJ Maarten! Tickets zijn in voorverkoop en aan de deur verkrijgbaar (gratis consumptie!).

Bounty Hunters ft. Johannes Rypma
Bounty Hunters is een trio met Johannes Rypma op basgitaar en lead vocal, Hille de Jong op gitaar en Robin Lammers op drums. Dit energieke, enververende trio treedt avondvullend op. Na zijn uitstapje als finalist bij The Voice is Johannes Rypma weer ‘back to basic’. Johannes heeft besloten om datgene te gaan doen wat hij altijd het liefste heeft gedaan: spelen in een band!

Frerik de Swetser
Frerik de Swetser is in Friesland inmiddels een bekende verschijning. Dit natuurlijk dankzij het grote succes van zijn mega-hit “Iderien wurdt bekend behalve ik”. Frerik wist als outsider in 2016 met dit nummer de derde plaats van de Fryske Top 100 te halen. In no time is de clip al rond de 50.000 keer bekeken op youtube. Dankzij het succes van het nummer is Frerik inmiddels overal een graag geziene gast.

Feest DJ Maarten
Feest DJ Maarten is een van de beste Nederlandse entertainers. Deze knotsgekke diskjockey schuwt geen enkel middel om de tent op zijn kop te zetten. Tijdens een show draait Maarten niet alleen plaatjes, maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Maffe verkleedpartijen, gekke attributen, foute videoclips in combinatie met de geniale vondsten van Maarten zorgen ervoor dat je het niet droog weet te houden. Een kolderieke show waar de vonken van af spatten.