vr
05
jan
2018
HET SNEEKER NIEUWJAARSFEEST met: Bounty Hunters ft. Johannes Rypma

Zaal open: 20:00 uur

Genre: PopPrijs: € 10 VVK en ZAALTicket kopenTicket kopen

Kom proosten op het nieuwe jaar in Het Bolwerk! Vorig jaar was het een groot feest, en dit jaar doen we het opnieuw! Met Bounty Hunters ft. Johannes Rypma, Frerik de Swetser en FeestDJ Maarten! Tickets zijn € 10 in voorverkoop en aan de deur, inclusief een gratis consumptie!

Na zijn uitstapje als finalist bij The Voice is Johannes Rypma weer 'back to basic'. Johannes heeft besloten om datgene te gaan doen wat hij altijd het liefste heeft gedaan: spelen in een band! Bounty Hunters is een trio met Johannes Rypma op basgitaar en lead vocal, Hille de Jong op gitaar en Robin Lammers op drums. Dit energieke, enververende trio treedt avondvullend op.

Frerik de Swetser is in Friesland inmiddels een bekende verschijning. Dit natuurlijk dankzij het grote succes van zijn mega-hit: “Iderien wurdt bekend behalve ik”.Frerik wist als outsider in 2016 met dit nummer de derde plaats van de Fryske top 100 te halen. In no time is de clip van Frerik al rond de 50.000 keer bekeken op youtube. Dankzij het succes van dit lied is Frerik inmiddels overal een graag geziene gast en is hij in Friesland geen onbekende meer.

Feest DJ Maarten is een van de beste Nederlandse entertainers. Deze knotsgekke DJ schuwt geen enkel middel om de tent op zijn kop te zetten. Tijdens een show draait Maarten niet alleen plaatjes, maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Maffe verkleedpartijen, gekke attributen, foute videoclips in combinatie met de geniale vondsten van Maarten zorgen ervoor dat u het niet droog weet te houden. Een kolderieke show waar de vonken van af spatten.Koop tickets Prijs: € 10 VVK en ZAAL EUR
Pop


Nieuwsbrief

Zoek op genre