Tickets voor de actie 5 jaar CKS vind je hier.

Deep Purple is een van de succesvolste en meest invloedrijke bands aller tijden. Klassiekers als Smoke On The Water, HIghway Star, Black Night en Child In Time gaan al generaties mee als ultieme rocksongs.

Purpendicular is ‘the next best thing’ als Deep Purple zelf niet in de buurt of beschikbaar is. Met eindeloze aanbevelingen van Deep Purple-fans, muziekbladen, promoters en zelfs leden van hun alterego Kortom, een betere Deep Purple-tributeband.

Met de zorgvuldig gekozen, internationale samenstelling van professionele muzikanten benadert Purpendicular het echte Deep Purple-geluid. Zo goed zelfs dat alleen zij de Deep Purple-beleving echt tot leven weten te brengen.

De leden zijn de enige tribute-act die speelt met alle leden van Deep Purple. Maar ook met Pink Floyd, Ozzy Osbourne, Toto, Gary Moore, Black Sabbath, Level 42 en meer. Niet voor niets is het de meest geboekte Deep Purple-tribute over de hele wereld!

Wat vindt Deep Purple er eigenlijk zelf van?

“THIS BAND IS F***ING AWESOME!!!’”
Joe Lynn Turner

“This is an outstanding band with an amazing guitar player, very special, a must see for every Deep Purple fan, nearest thing to Deep Purple itself. You’re going to love them.”
Ian Paice

“I listened to your cd and i was astound, uncannily true to the original, well done you have a right to be proud.”
Roger Glover