zo
29
okt
2017
CHURCH OF CASH - World Class Johnny Cash Tribute

Zaal open: 15:00 uur

Genre: TributePrijs: € 10,- VVK // € 13,- ZAALTicket kopenTicket kopen

Of je nou al in de jaren 60 fan werd van Johnny Cash toen hij in St. Quentin speelde, of hem pas ontdekte toen hij in de jaren 90 met alternatieve acts werkte en onder meer 'Hurt' uitbracht, The Church of Cash zal je zeker aanspreken.

Deze fantastische tributeband speelt de nummers van de Man in Black met stijl en energie en is loyaal aan de boodschap die ze uitdragen. Het doel van The Church of Cash is om het muzikale erfgoed van deze held levend te houden en dat lukt ze uitstekend. De afgelopen jaren wisten ze met hun jeugdige enthousiasme al vele zalen plat te spelen, en nu gaan ze dat in Sneek proberen.

De band werd in 2010 opgericht in Honolulu op Hawaii, niet de eerst plaats die je associeert met de koning van de country. Maar de diepe stem van zanger Jay Ernest brengt je bij de eerste zin meteen naar de prairie. The Church of Cash is niet slechts een countryband, maar en eerbetoon aan het hele oeuvre van Johnny Cash en de ziel van de Amerikaanse muziek.Koop tickets Prijs: € 10,- VVK // € 13,- ZAAL EUR
Tribute


Nieuwsbrief

Zoek op genre