Let op: je kunt ook via Ticket Master kaarten bestellen voor deze show.

Wie fan is van de mythische rockband Pink Floyd krijgt nu de kans om hun songs op de beste manier vertolkt te zien. Het Italiaanse Big One is namelijk ’s wereld beste Pink Floyd tributeband. De band werd opgericht in 2005 en verwierf bekendheid door een serie thematische live shows die het Floyd universum prachtig weer wisten te geven.

De band stelt zich tot doel om de meest waarheidsgetrouwe versie van het geluid en de arrangementen van de Pink Floyd songs te maken. Ze gebruiken daarvoor vintage instrumenten en hebben de beste geluids-, licht- en videomensen in dienst.

Het repertoire van de band bestaat natuurlijk uit de meest populaire nummers van de Britse band, van de albums The Dark Side of the Moon, Animals, Wish You Were Here, en zo verder tot hun laatste hits als The Endless River.

Het concert in Het Bolwerk bestaat uit twee sets, de band zal eerst het album Animals integraal spelen, en in de tweede set staan de greatest hits van Pink Floyd centraal. Alles bij elkaar kun je een muzikaal en visueel spektakel verwachten van maar liefst tweeënhalf uur.