apr14

Vacature Manager Sales & Marketing

Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste

Manager Sales en Marketing

(19 uur/week 0,53 fte)

Stichting Cultuur Kwartier Sneek (CKS) is de overkoepelende organisatie voor allerlei culturele activiteiten in Sneek en de regio Súdwest-Fryslân. CKS bestaat uit de instellingen Theater Sneek, Kunstencentrum Atrium en Poppodium Bolwerk en de twee ondersteunende bureaus: het bedrijfsbureau voor zakelijk en verhuur en projectbureau Akte2 voor onderwijs en culturele evenementen. De afdeling Marketing en Publiciteit levert een klant- en resultaatgerichte bijdrage voor het Cultuur Kwartier Sneek om alle producten, diensten en activiteiten succesvol in de markt te zetten. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor de vacature manager Sales en Marketing kunt u dit kenbaar maken door uw sollicitatie vòòr 7 mei as. te richten aan dhr. Saco van der Laan (manager HRM).

Functie                                   Manager Sales en Marketing Cultuur Kwartier Sneek


Krijgt leiding van                  Directeur-bestuurder Cultuur Kwartier Sneek

Functieomschrijving, taken en verantwoordelijkheden

* Genereert extra omzet en bevordert als zodanig een goede financiële positie van Cultuur Kwartier Sneek, leidend tot meer bezoekers van theater en podia, en tot meer cursisten voor de kunstopleidingen zowel binnen het reguliere onderwijs als in de vrije tijd.

* Is het gezicht van Cultuur Kwartier Sneek op het gebied van zalen- en evenementen exploitatie.

* Het in nauwe samenwerking met de directeur-bestuurder opstellen van jaar- en lange termijnplannen van CKS voor Sales, Marketing en Publiciteit.

* Het in samenwerking met verschillende afdelingshoofden opstellen van Sales-, Marketing- en Communicatieplannen voor alle bedrijfsonderdelen van het CKS.

* Bijdrage leveren aan Citymarketing van de gehele gemeente Súdwest-Fryslân door het uitdragen van culturele activiteiten en - uitingen van CKS. Dit onderdeel van de taken verdient extra aandacht, joint promotion rond het zomerfestival, de Sneekweek, Leeuwarden 2018 en dergelijke.

* Werving, ontwikkeling en versterken van de relatie met onze eigen businessclub Kring van Wel, het bedrijfsleven en netwerken uit het noorden, met name Súdwest-Fryslân.

* Versterken van naams- en merkbekendheid, status, positie in de markt.

* Uitbreiding van klantloyaliteitsprogramma.

* Optimalisatie van de kaartverkoop, bijvoorbeeld door onderzoek naar de mogelijkheid van nieuwe ticketservice/outlets opzetten.

Campagne initiatie en voering met gerichte acties voor:

* Zalenexploitatie (verhuur) incl. het aanbieden van faciliteiten aan de zakelijke markt.

* Evenementen, concerten, voorstellingen, festivals voor de stad, bedrijfsarrangementen, kick-off meetings, product introducties, personeelsavonden etc.

* Uitkoop van voorstellingen i.s.m. programmeur.

* Verhogen van theater en podia bezoek door een nog hogere bezettingsgraad te realiseren.

* Werving van extra cursisten voor de kunstopleiding: promoten van het lesaanbod binnen onderwijsinstellingen en overige belanghebbenden i.s.m. het projectbureau.

* Arrangementenverkoop i.s.m. lokale horeca, detailhandel, media (consumenten-, lezers- en/of kijkersaanbiedingen e.d.) hotelsector, touroperators en overige preferred suppliers.

Functie eisen

* HBO+/WO met functie-gerelateerde scholing en ruime, bij voorkeur profit-(consumentenmarkt) werkervaring.

* Beschikt over uitgesproken en aantoonbare managementkwaliteiten.

* Beschikt over een groot zakelijk netwerk.

* Kennis van CRM en CMS systemen, Google Analytics, SEO, SEA en social media.

* Kennis van en affiniteit met muziek, theater, kunst en cultuur.

Kerncompetenties

* Aansturen

* Betrokken en enthousiast

* Creatief en ondernemend

* Flexibel

* Uitstekende communicatieve vaardigheden

* Innovatief

* Klant –en servicegericht

* Markt- en organisatiesensitief

Wij bieden een prettige werkkring in een mooie omgeving gevestigd in één van de mooiste Friese Steden. Kandidaat kan deels mede vorm geven en daadwerkelijk meebouwen aan het eindresultaat van een dynamische en ambitieuze werkomgeving. Hij of zij is bij voorkeur woonachtig in de gemeente Sûdwest Fryslân of in de directe nabijheid, of is bereid zich daar te gaan vestigen.

Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd voor de periode van 1 september 2017 tot 1 september 2018 op basis van payroll, met uitzicht op voortzetting van de overeenkomst. Inschaling geschied op basis van opleiding en ervaring, binnen CAR-UWO schaal 10a.

De sollicitatie gesprekken zijn gepland in week 20 (17 t/m 19 mei 2017).

Nadere informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij:

Lieuwe Toren, directeur-bestuurder,

tel: 0515-413400

of e-mail: l.toren@cultuurkwartier.nl

Sollicitaties o.v.v. manager Sales en Marketing kunnen tot en met 6 mei 2017 worden gericht aan:

Dhr. Saco van der Laan, manager HRM,

p/a Westersingel 29 8601 GR Sneek of per e-mail naar s.vdlaan@cultuurkwartier.nl

  • Comment Via Facebook

Nieuwsbrief